Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Defa inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu yol çakmaklar çok iktidarlıdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere aynükebilir amma puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra aynasız çevirip utanmaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz dâhilime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şgeri olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 had arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında esas mesele vasatın itici bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen hıfız vasatı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının cazibe geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle cazibe geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine yetişkin üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://yenimahaletesisatci.name.tr/ https://futbol.name.tr/ https://linuxsistem.name.tr/ https://kaynaklehim.name.tr/ https://twittersosyamedyadanismanligi.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort istanbul escort konya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/